Cica pala iz kolica

Subota koja pocinje bez kafe.Nije uobicajeno,ali je moguce.
Nakon ispusenih nekoliko kutija Viceroy-a crvenog i malo ,,neartikulisanog'' smijeha,komiran sam legao na veoma uzak prostor,zbog cega danas imam blagi bol u lijevoj ruci u predijelu nadlaktice.A opet,sinocna atmosfera je obecavala nesto.Nikad Petak nije bio onoliko dobar koliko su Subote bile.Pijane noci koje isparavaju na crno vino i nedjeljna jutra puna mucnine i zuci u zelucu.No,nije ni vazno.
Zdrava atmosfera,kolko-tolko.Meni je ipak potrebna kafa.
Ne mogu bas ni da razmisljam o tome.Jutros je u voznji sa cicom na cuvenom D+-u,pusteno ,,Ne da,ne da tebe tvoja Neda...''... Ponavljam,nisam popio kafu jos uvijek. Smilujte se...barem kad ne popijem kafu.
I da... Neki neobavezni momak se svidio cici,totalno nevazan da je cak i pitala kako se zove ,,onaj njen'',volio bih da postoji vise znakova navoda.
Kao objektivni posmatrac,bila je to nasa mlada nada iz psiholoskog ugla-posmatrala je situaciju koja se nadasve cinila zdravom,dok nisam ja naravno poceo da se smijem bez razloga,uzimajuci veliki dim i uzivajuci uz njega kao blagi smrk kokaina ,eventualno dobar dim indijske gandze.
La la la... la la la... Iiiii want you to love me...

Коментари

Популарни постови